Jätä terkut sähköpostitse osoitteeseen misbeats (at) gmail piste com niin ne lisätään "ennakkosensuurin" jälkeen tänne.
 

6.6.2012 Sari ja Kari kiittelee jälleen:
Neljä vuottahan sitä on apauttiarallaa vierähtänyt edellisestä Tuuloksen keikasta. Ja nyt 26.5 se kävi jälleen toteen, mitä jo aiemalla keikallanne kyseltiinkin. Musiikki, ilma (joka hieman viileni iltaa kohden) ja porukka oli kohillaan. Misbeats oli mukana monessa pöytäkeskustelussa keskustelun aiheena ”mistä sä tollaisen bändin olet löytänyt?” ja nuo keskustelut käytiin positiivisella mielellä. Sikakin se näytti maisutvan kaikille. Myös siististi sikana taisi osa porukastakin olla… Paikallinen tyttöbändi Valo, kiittää myös yhteistyöstä. Kiitokset vielä kerran kaikille teille ja eritoten vielä Ranelle, kun ei keritty paikanpäällä moikkaamaan. T:Tuuloksen bilettäjät

Kiitos kiittämästä, sanoo Misbeats ja alkaa valmistautua seuraavaan tapaamiseen vuonna 2018 :-)

23.1.2011 Gun-Britt tykkäsi kuulemastaan ja alla mainittu "vastoinkäyminen" oli Ampegiin kaatunut olutpullo:
Eksyimme melkein kuin puolivahingossa keikallenne Pub Vinyyliin 15.1.2011. Kertakaikkisen hienoa musaa ja hyvät setit veditte (pienistä vastoinkäymisistä huolimatta :) Rento huumorillinen otteenne oli todella pureva! Löysin sivuiltanne, että olette julkaisseet pari albumiakin. Mites niitä olisi mahdollista tilata - onnistuuko näin sähköpostitse/postiennakolla vai miten toimitaan? Laittaa saisi tulemaan molemmat albumit Sixpack ja Unplugged.

26.4.2010 Yksityiskeikan tilannut Kiia:
Kiitokset mahtavasta keikasta! Oli kerrassaan valloittava esitys.:)

26.4.2010 Mervyn on behalf of O'Connells Irish Bar:
Round #3 of the Has Talent band contest was an interesting round indeed. The judges found distinct advantages for each band, discovering the "most original", "most musically talented" and "best overall package" act respectively for Moonstream, The MIsbeats and GRONK! ... The Misbeats provided a gansta attired blues set that was fronted by the deep throat of Bruno and some other stuff that could only be referred to as guitar porn.

15.10.2009 Eronneiden miesten kodeista tohtoriksi väitellyt Leena:
Suuret kiitokset the Misbeatsille keikasta väitöskaronkassani, joka oli 2.10.2009 Cumulus Pinjan Olympia-salissa Tampereella. Keikkanne oli ikimuistoinen! Soittonne sai tanssilattialle muun muassa kahdeksankymppisen enoni, keski-ikäiset ja sitä vanhemmat sukulaiseni sekä nuorison. Illan mittaan ihmettelin, mihin olivat pöydästään hävinneet professorit ja lehtorit. No hehän olivat tanssimassa! Yllätyin siitä, millaisen bändin olinkaan tilannut. Luulin teidän tulevan sähkörumpujen ja pienten soitinten kanssa, mutta kontrabasso - siinä vasta soitin! Kappalevalintanne olivat erinomaisia ja soitto upeaa. Olette salonkikelpoisia ja tyylikkäitä, mutta samalla raavaan alkukantaisia! Sopiva bändi tällaisiin juhliin, joissa joutuu kärsimään pitkistä puheista, liian monista haarukoista ja veitsistä sekä kiristävistä vaatteista.
 

21.2.2009 Ertsu analysoi:
Jep. Mutta ei se ensimmäinen kuulemani setti missään tapauksessa huono ollut... Toinen vaan swengasi kuin hirvi ja kuulosti jotenkin rennommalta ja kiinteämmältä/yhtenäisemmältä. Lisäksi soitanta ja laulanta oli jotenkin vaan yhtenäisempää toisessa setissä! Ranen kitarointi irtosi huomattavasti vapautuneemmin, rumpufiilarit senkuin vaan paranivat, laulu ns. napsahti kohdalleen ja se teidän basisti on muuten ihan fakiiri. Volyymit oli miellyttävästi kohdallaan ja balanssissa, joten kuuntelusta oikeasti nautti. Ihan hemmetin hyvä meininkin kaiken kaikkiaan ja harvoin tulee näin hyviä fiiliksiä livebändistä ravintolakeikalla. Kiitoksia koko porukalle!


28.7.2008 Kari ja Sari kiittelivät keikasta:
Vielä kerran suuret KIITOKSET teille viime lauantaista (26.7) Tuuloksessa. Bileet oli mielestämme hyvin onnistuneet ja jäi hyvä maku kaikin puolin, toivottavasti myös teille? (pyhäaamuna ei kyllä ollut hyvä maku suussa, mutta se kyllä johtu täysin siitä vihreän astian sisällöstä...). Nurmikkoakaan ei heti tarvi leikata, niin se tanssittiin matalaksi (=olemattomiin). Ja juhlakalu osasi irroittaa omenapuusta illalla juuri sen oksan, mitä päivemmällä suunniteltiin jo katkaistavaksi. Musiikistanne olemme saaneet positiivista palautetta, joten se tieto on välitettävä myös teille kaikille. Ei uskoisi, että maallakin keskellä metsää joku valittaisi "melusta" virkavallalle (paha päivä jollain). Mutta viran puolesta sieltäkin toivotettiin vain hauskaa illanviettoa. Hyvät jatkot kaikille teille! (ja pidetäänkö mielessä se mistä puhuttiin, että neljän vuoden päästä uudestaan...?) t:Sari&Kari+ muu Bileväki

Tunne oli molemminpuolinen. Noin aktiivinen yleisö saa meistäkin parhaat puolet esiin, eikä meillä ikuna ole ennen ollut viiden encoren iltaa!!! Erityiskiitokset esiintymislavasta, ravintoloissa on usein huonommat!!!
 

13.8.2007 Katriina ilahdutti näin sanoen:
Kiitos kiitos tajunnanräjättäyvästä musiikistanne Rautiala-bluesissa. En kertakaikkiaan pystynyt nukkumaan päiväunia, enkä pystynyt istumaan - ei olisi tullut mieleenkään pysyä paikallaan. Oli se vaan jotain ihan mahtavaa !!!Ostin Sixpackinne - se soi nytkin parhaillaan täällä töissä. Asiakkaat puhelimessa ovat olleet ihan innoissaan musiikistanne samoin työkaverini. Iloisiin tapaamisiin taas joskus ja jossain! Katriina "reppu ja kahvikuppi´". P.S. Just viestittelin Palmin Päivin (blueshömpän) kanssa tuossa ja sanoin, että minä aikuinen nainen sekosin ihan täysin... musiikistanne.

Kiitos Katriina; noin sä sanot varmaan kaikille bändeille :-)
 

2.9.2006 Kuolonkoni horisee tällaisia:
Hmm.. minkälainen huuliharppu on nuuskamuikkusella?

Sitä toimitus ei tiedä, mutta sen sijaan tiedämme että kerran Jamo ja perhe myöhästyi Muumikekkereille menevästä laivasta, mutta niin kävi Nuuskamuikkusellekin. Perheen ei ollut niin väliä, mutta Muikkumiehellä oli keikka! Niinpä hän otti pikaveneen ja tarjosi samalla kyydin Jamon perheelle. Siinä rytäkässä jäi Nuuskaajan huuliharpun tyyppi tsekkaamatta.

Hmmm.... tullihan sai juuri kaverin kiinni 100.000 NUUSKAkilon salakuljetuksesta... ettei vaan Muikkumies olis taas käyny veneilemässä
 

21.8.2006 Blueshömpät ry. kiittää loistavasta esiintymisestä Rautialablues-tapahtumassa. Erityisesti ruokatauolla The Misbeatsin soittama musiikki sai blueskansan syömään hömppien jääkaapin tyhjäksi.Kiitos vielä kerran.BluesHömpät ry.

Oli ilo soittaa oikein viimeisenpäälle blues-faneille!!!
 

7.4.2006 Ju55i kehui hyvän pistokeikan jälkeen:
7.4 unplugged keikan jälkeen ei voi muuta sanoa kuin että olen fani. Menkääpä muutkin tsekkaamaan vähän sävyjä tämän bändin unplugged juttuihin - esim. Vinyyliin.

Kiitos Jussi, hyvin pistelit itsekin suu messingillä. Löytyikö se kakofonin venttiilinnuppi?
 

22.4.2004 Alasarvi otti puheeksi uuden levyn:
"!wow mää sain tän levyn just. ihan lämpönenkin vielä. Lisää biisejä levylle kiitos...-tappara"

No mielelläänhän sitä olisi enemmänkin levytetty, mutta hyvä kun saatiin nämäkin kuusi kunnialla nauhoitettua kolmen päivän aikana. No tämän jälkeen ollaan monessa suhteessa viisaampia kun seuraavaa suunnitellaan. Demoksi tää Sixpack alunperin tehtiinkin.
 

2.3.2004 Teppo Nättilä muisti meitä:
"Salute äijät! Rock'n'roll ja sitä rataa...terveisin Tohtori Teppola."

Siis Tohtori määrää "shoot some rock'n'roll in your arm". Pannaanpa neljä tosi isoa ruiskua tilaukseen. Lykkyä myös Tohtorin omalle viikottaiselle vastaanotolle, ja terveisiä myöskin Ministerille.
 

1.3.2004 Blues Brothers from Nekala kirjuttaa:
"We have both - country and western" sanottiin kanssa siinä tietyssä elävässä kuvassa. No joo,teidän levyä odotellessa...mikä bändi soittaa ränttä tänttää veekasi-miehille? New Cids On The Block!

Huumorinpläjäys Nekalasta. Tätä täytyy juhlia!!!
 

23.2.2004 Also sprach Roland:
"Hi guys, Hell raising and beer drinking rock'n'roll troupe? I sure would like to see one of your gigs. Maybe next time when I'm in Finland! Keep on rocking (and I'll go and spin the four track demo that Rane sent me some time ago). I'll have a link from my website to yours (if that's alright with you). Cheers Roland"

Howdy Roland, the link is perfectly awright. Just tell our poor webmaster what is your URL so he can return the favour.
 

23.2.2004 Jarkko muisteli menneitä:
"Kiitti hyvästä keikasta pub Rubenssissa 20.2.2004. Teen Brunolle VHS-kasetin keikalla kuvaamastani materiaalista. Siellä oli niin paljon populaa, että ei hyviä kuvakulmia saanut käsivaralta kuvattaessa, mutta jotain kuitenkin. Samoin kiellettiin yleisön kuvaaminen, mikä vähän rajoitti kuvaamista."

Jesh, vaikkei siitä nyt ihan livevideota Levyraatiin tehtäisikään, niin on kummiskin tosi huippua, että saatiin tuo esitys talteen. Voiskos Jarkko sun kanssasi tehdä semmoisen diilin, että ostan sulle uuden VHS-nauhan JA uuden diginauhan ja saisin alkuperäisen itselleni talteen?
 

22.2.2004 Ninatte jutteli vastaajaan näin:
"Niinkuin jo aikaisemmin perjantaisen Rubensin keikan jälkeen sulle kerroin, että biisivalinnat oli aivan loistavat. Olisin voinu kuunnella teidän musiikkia pidempäänkin. Sä osaat esiintyä ja oli tosi kiva huomata, että teillä oli todella hauskaa lavalla.Te osaatte hommanne. Toivotan hyvää jatkoa koko joukolle myös jatkossa. Lisää keikkoja..otan omia kavereitani seuraavalle keikalle mukaan, tykkäävät musiikistanne ihan varmasti. Terkuin Nina"

Ja Misbeats kommentoi: ainahan me hyvin soitetaan, eikö(?), mut Ninalla oli älytön säkä nähdä meidät parhaimmillamme. Meillä OLI hauskaa lavalla, teimme kaikki temppumme ja enemmänkin, mut vähintäänkin puolet kehuistasi kuuluu SYVP:lle. joka osoitti, että kaikki muusikot ovat yhtä suurta perhettä. Kahden jäätävän keikan jälkeen tällainen ilta palauttaa uskon yleisöön ja ennenkaikkea itseen.

3.6.2013 Antti kiitteli keikasta:
Päätilaajana annan arvosanan 10+. 180v juhlajärjestelyt on jo käynnissä...